.

.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η Κιβωτός του Νώε.

Αυτές τις μέρες ασχολούμαστε πολύ  και με τις πρόβες για την τελετή λήξης του έτους και ετοιμάζουμε τη γιορτούλα μας , η οποία θα έχει  σχέση με τα προγράμματα που υλοποιήσαμε και αναλάβαμε να παρουσιάσουμε φέτος στο Νηπιαγωγείο μας
 Έτσι ,εκτός από τις καθημερινές πρόβες ,  φτιάξαμε την πρόσκληση της γιορτής , ασχοληθήκαμε με το σκηνικό  ,κόβοντας αστερίες , χταπόδια ,καβουράκια , ιππόκαμπους κ.α και συν θέσαμε το ψηφιδωτό  με τα δελφίνια που θα αποτελεί μέρος του σκηνικού μας.
Ταυτόχρονα δεν σταματήσαμε να τραγουδάμε και τα τραγουδάκια που θα πούμε στη γιορτή.
  Επειδή όμως μας αρέσει  και το παιχνίδι,  στον ελεύθερο χρόνο μας ,παίξαμε πολύ και  με ένα χειροποίητο  ξύλινο πλοίο ,που ένας καλός φίλος μας χάρισε στο σχολείο μας . Καθώς παίζαμε με αυτό , αρχικά το γεμίσαμε με μικρά αυτοκινητάκια  και ανθρωπάκια Plymobil  ,αλλά στη συνέχεια αποφασίσαμε , να βάλουμε  μέσα και ζωάκια. Το καράβι αυτό είχε το όνομα ΑΡΓΏ. Εμείς όμως το ονομάσαμε η''Κιβωτός του Νώε ''. Άλλωστε έχουμε μιλήσει τόσο πολύ γι' αυτήν ,έχουμε διαβάσει παραμύθια ,την έχουμε δει σε αγιογραφίες, την έχουμε ζωγραφίσει και παίξει σε παζλ ,αλλά και με τα ξυλότουβλα στη γωνιά του οικοδομικού υλικού. Επειδή μας εντυπωσίασε το αποτέλεσμα ,σκεφτήκαμε να τη  βάλουμε και αυτή  στο σκηνικό μας .

                                           
                                    

                                    
                                    
                                    

                                     
                                                 

                                       
                                       
                                       

                                       
                                       














Χαρήκαμε πολύ όταν αντικρίσαμε και τα μπλουζάκια που θα φοράμε στη γιορτή ,τα οποία  είχαν ως στάμπα τα ζώα υπό εξαφάνιση.


                                      










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν θα δημοσιεύονται υβριστικά σχόλια